top of page

Bamboecoaching is een bedrijf voor leer- en ontwikkelingsbegeleiding op maat, gevestigd in de stad Utrecht. De doelstelling van Bamboecoaching is het bevorderen van geluk door persoonlijke ontwikkeling.
Dit ‘geluk’ is uiteraard persoonlijk. Voor mij gaat het erom dat iemand zijn balans terug vindt en hierdoor privé en in werksituaties naar zijn beste kunnen presteert. Door verschillende oorzaken kan deze staat van zijn als het ware geblokkeerd zijn. Coaching kan een middel zijn om deze blokkade te verwijderen en terug te keren naar een situatie met balans.
 

2012-10-08 14.28_edited(1).png

Waarom Bamboecoaching? Bamboe is een metafoor voor hoe ik mijn werk zie en doe. Het is een veelzijdig materiaal waar je veel mee kunt. Het is sterk en flexibel tegelijk. Het heeft dus vele kwaliteiten, net als ieder mens. Daarnaast straalt het rust uit, een manier van zijn waaruit je zo efficiënt mogelijk werkt. Het uitgaan van en zoeken naar kwaliteiten is hoe ik als coach te werk ga. Dit vraagt om aansluiting en een open houding. Kortom, een professionele houding waarbij maatwerk geleverd wordt.Meer weten? Klik bovenstaande menu’s aan om meer te weten te komen over mijn coaching -en onderwijsdiensten en Bamboecoaching zelf.

bottom of page